CANCEL·LACIÓ

CANCEL·LACIÓ

Aquest any 2021, l’H·DC canàries celebra el seu vintè aniversari, 20 anys d’unió i respecte recíproc en aquest món que ens apassiona.

Tots els anys, el primer cap de setmana del mes de maig, celebrem el nostre aniversari, amb un esdeveniment a el més pur estil H · DC. Aniversari que es realitza per festejar amb tots els que sempre ens acompanyen, que el “CLUB” celebra un any més d’història.

Ja l’any passat (2020) vam haver de cancel·lar el nostre esdeveniment, a l’enxampar-nos just enmig de l’començament d’aquesta fatídica pandèmia que estem patint. I un any després, ens veiem en l’obligació moral, responsable i organitzativa de cancel·lar aquest 2021 també.

Abans de res, hem de ser responsables, i intentar en la mesura del possible remar tots cap a un mateix sentit, perquè tot torni a una normalitat “real”. Des del H·DC CANÀRIES, creiem que ara mateix, no és convenient realitzar cap tipus d’esdeveniments, i molt menys, que el que realment desitgem, tant el club com tots, és celebrar alguna cosa, com es mereix i més si és un 20º ANIVERSARI.

i és celebrar-ho sense condicions, sense restriccions, sense limitacions. ¡¡¡I totalment segur !!!

Pel que aquest any 2021, no hi haurà esdeveniment aniversari de l’H·DC CANÀRIES, i ja sumen dues, per sumar a les ganes que tenim de que tot millori, que tot torni a ser com abans i sobretot més ganes perquè si tot va com deu, en 2022 celebrar tots alhora, amb aquestes ganes i com es mereix, celebrar aniversaris i si es realitza és perquè també celebrarem la fi d’una pandèmia sense precedents.

Seguiu rodant, gaudiu i molta salut !!!!!

100X100 H · DC CANÀRIES

PEDRO MATOS
PRESIDENT
H · DC CANÀRIES

febrer 2021

 

Cancelación 20 aniversario HDC CANARIAS