Qui Som

Qui Som

Unes sigles que volen dir que representen un club amb 30 anys d’història.

El Harley Davidson Club Catalunya va néixer ara fa 30 anys, amb l’esperit de promocionar, divulgar i disfrutar del mon i la cultura que representen les Harleys.

Parlem de cultura i de un mon perquè així ens sentim representats, no nomes es conduir una motocicleta de una marca, i es molt difícil de descriure o entrendre si no ho vius.

Representa un respecta als motoristes, però amb la llibertat que et dona conduir una motocicleta d’aquestes característiques ,rodejat de companys i companyes que difrutem i compartim aquesta afició, i quant baixem de les motocicles sempre ens acompanya el rock & roll i les ganes de compartir grans moments.

Es un club apolític i ateu, dins de la federació europea, regits per uns principis i normes comunes que ens uneixen a tots els club de la federació.

A part com a HDCC tenim uns estatut i normes bàsiques per tal de garantir els la l’armonía, els principis i la germanor pel qual es va crear.

El club te una junta elegida per tots els socis la qual gestiona i proposa les activitats, els quals proposen en assemblea general on poden participar tots els socis i es aquesta la que finalment en votació pren les desicions.

Per poder accedir al club s’ha donar a conèixer la persona i dos socis es faran garants de la persona que vol accedir en un període mínim d’un any, per tal de que la persona aspirant pugui conèixer i valorar si vol formar part d’aquesta germanó i que el club pugui valora la seva entrada.

En l’actualitat la finalitat de la junta continua sent la mateixa, la divulgació i la promoció de la cultura que ens identifica, organitzant sortides moteres, matinals i trobades perquè tothom en pugui disfrutar, una gran concentració internacional per reunir a tots els companys de diferents territoris per tal de gaudir de 3 dies de bona musica, sortides i la cultura de la zona.

Tambè intentem promocionar el territori i la gent que ens acull ja que l’impacte que generen aquests trobades arriben a tota la població.

A part d’aquestes activitats dirigides a tothom el club internament es realitzen festes, dinars i trobades amb els socis del club per gaudir i compartir les experiències de tothom.

Des de aquest club els animem a conèixer i participar a les activitats que organitzem i proposem que de ben segur que les gaudiran i repatiran.